Despre noiBijuteria Regal Lux este situată în centrul istoric al Clujului, pe strada Tipografiei nr. 9, lângă magazinul Central. Vă oferim verighete de aur de calitate deosebită, lucrate manual, prin turnare sau cu alte tehnologii specifice. Verighetele sunt din aur 585 (14K) de culoare naturală (galbenă), albă sau roz, înnobilate cu piatră de zirconiu sau cu modele speciale în relief. Vă stăm la dispoziție cu peste 600 de modele încadrate în colecțiile prezentate. Ofertele sunt reactualizate permanent pentru a fi tot timpul în pas cu ultimele tendințe.


Calitatea verighetelor este cartea noastră de vizită, bijutieri specializați cu o vechime de peste 25 de ani vă oferă consultanță în vederea alegerii verighetelor care se potrivesc cel mai bine preferințelor Dvs. Perfecțiunea liniilor și claritatea reflexiei de pe verighetele noastre sunt dovada îndemânării maeștrilor noștri. Verighetele Regal Lux sunt realizate în atelierele proprii și de către colaboratori iar modelele pot fi manufacturate la comandăSpecialiștii noștri vă asigură prelucrare și reparație de bijuterii la cele mai înalte standarde de pe piață.

 

Garantăm pentru puritatea aurului din verighetele noastre, cu marca de garanție proprie și marca de titlu, pentru care suntem autorizați de către Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor, Direcția Metale Prețioase și Pietre Prețioase.

 

Pentru mai multe detalii vă stăm la dispoziție în magazinul Regal Lux.